+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Advent Bécsben Csokigyár és Csokimúzeum

Advent Bécsben

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott
FOGLALÁS

Adventi utazás Bécsbe busszal, a csoki világában tett látogatással!

 

Kirándulásunk során lehetőségünk lesz egy csokoládégyár megtekintésére helyi vezetővel, csokikóstolással és vásárlással, karácsonyi vásár látogatásra, városnézésre és szabadprogramra.

 

Gondban vagy a Mikulásra és karácsonyra szánt csokoládé beszerzésével? Nincs rá idő vagy nem elég széles a választék?

 

Mit szólna hozzá, ha elvinnénk egy osztrák csokigyárba, amelynek mintaboltjában vásárolhatunk is a finomabbnál finomabb csemegék közül, ráadásul meg is kóstolhatjuk azokat? S ha ezt összekötjük egy Bécsben töltött adventi hangulatú délutánnal, akkor tudjuk igazán összekötni a kellemeset a hasznossal! Jöjjön velünk erre az adventi csokibeszerző kirándulásra!Délután gyalogos városnézés keretében megismerkedünk az osztrák főváros néhány titkával, újra felfedezzük a híres épületeket és barangolunk az ismerős utcákon, csodálva a karácsonyi fényeket. Idegenvezetőnk érdekes információkkal teszi látogatásunkat még emlékezetesebbé.

A CSOKIGYÁR PROGRAMUNK:

 

Csokiprogramunkon mindenkit szeretettel várunk reggeli indulást követően a kívánt felszállási helyen. Utazásunkhoz felső kategóriás autóbuszt biztosítunk felkészült Travelorigos idegenvezetővel.

 

A csokiprogram nevéhez méltóan már felszállást követően a csokoládéról szól. Az utazásra különleges csokijátékkal és csokoládémeglepetésekkel készülünk, ugyanakkor megismertetjük utasainkat a nap során várható látnivalókkal.

 

Csokoládénapunk során meglátogatunk egy fantasztikus csokoládégyárat, aminek legfőbb érdekességeit helyi idegenvezető kíséretében tekintünk meg, és a helyszínen speciális Travelorigos csoportkedvezménnyel nagykereskedői áron vásárolhatunk korlátlan mennyiségben csokoládét. :)

 

Az utazás során csokikvízezünk, a nyerteseket pedig csokikülönlegességekkel jutalmazzuk. Bécsbe érkezve INGYENES buszos városnézés és gyalogos városnézés keretében lehetősége lesz mindenkinek, idegenvezetővel megtekinteni az adventi hangulatú Bécs legfőbb látnivalóit, amely során felhívjuk a helyi különlegességekre a figyelmet. Akik maguk szeretnék felfedezni a várost, azokra is gondolunk, hiszen mindenkinek készülünk különleges bécsi térképpel, informatív jellegű tudnivalókkal.

 

A nap során mindenkinek lesz lehetősége szabadidejében felkeresni a fantasztikus bécsi karácsonyi vásárokat. Mindenképp javasoljuk, hogy nézzétek meg a hatalmas karácsonyi vásárt a Városháza előtt, keressetek valami retró ajándékot a szülőknek az Am Hofon, gyűjtsetek bögrét a Karlsplatzon, igyatok egy finom forralt különlegességet a Mária Terézia szobránál!

 

Csokoládégyárlátogatásunk az adventi szombatokon a kora esti órákban kerül megrendezésre, Bécsből a késő délutáni órákban indulunk el, hogy aztán várjon minket a rengeteg finom csokoládé!

 

Az esti órákban indulunk vissza Magyarországra. Szeretettel várunk Téged is, csatlakozz mielőbb, nehogy lemaradj!

 

Csokiprogram ára: 12 €

 

A VÁROSI BELÉPŐ + TRANSZFER (10 €/fő ) ÉS A CSOKIPROGRAM ÁRAKAT AZ IDEGENVEZETŐ FELSZÁLLÁST KÖVETŐEN SZEDI BE!

 

 
Figyelem! A belépőárak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak!
A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

Csokigyár és Csokimúzeum
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed és szeretnél részt venni a Bécsi Adventi utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utat irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Részvételi díj
0x
0 Ft
0 Ft
Utasbiztosítás
0x
0 Ft
0 Ft
Kényelmi szolgáltatások
0x
0 Ft
0 Ft

Ülőhely kérésem

Amennyiben rendelkezel érvényes promóciós kóddal itt adhatod meg.

Végösszeg
0 Ft
Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft
Galéria
További ajánlatok