+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Advent Bécsben Madame Tussauds Panoptikum + Práter

Advent Bécsben

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott
FOGLALÁS

Látogass el Velünk a Práterben található viaszmúzeumba, ahol 66 híresség viaszfigurája tekinthető meg. Vegyél részt egy páratlan programon, amely kicsiknek és nagyoknak is új izgalmakat nyújt!

 

Madam Tussauds bécsi székhelye a híres óriáskerék szomszédságában található. Az első Tussauds kiállítást óta több millió látogató fotózkodott a viaszfigurákkal, a világ minden táján nyíltak újabb és újabb kiállítások, többek között Vegasban, New Yorkban, Shanghaiban, Sydneyben és Tokióban.Kivel pózolnál szívesebben? A Rock and Roll Királyával vagy a Szemfényvesztők egyikével?

Szeretnél találkozni Elvis Presley-vel, közös fotón szerepelni Napóleonnal, letérdelni XVI. Benedek pápa elé? Ehhez nem kell mást tenni, csak ellátogatni velünk a bécsi Práterben található Madame Tussauds panoptikumba.

 

Madame Tussaudsnál biztosan sűrűn fog kattogni a fényképeződ, ugyanis ez az a hely ahol tökéletes celebfotókat készíthetsz és a sztárok azt sem bánják ha kicsit sokáig pózolsz, mert ráérnek. ;)A bécsi Tussauds öt témakörre osztja hírességeinek körét. Egy másfél órás program keretében bejárhatjuk a zenei részleget, ahol november 22-től  Katy Perry karácsonyi öltözetben várja a látogatókat. A történelem arcai közt feltűnik Napóleon, Mária Terézia, Anne Frank és persze Sissi hercegnő sem maradhat ki a sorból.

És akkor még nem is említettük Angelina Jolie-t, Will Smith-t és sok más Hollywoodi partiarcot, akik mind alig várják, hogy újabb milliónyi instafotó szülessen róluk. Politikus szekció is van, ahol Obama és Merkel tartják a frontot, a film részlegen pedig James Bonddal is összefuthatunk.

A sport részlegen Herman Maierrel is találkozhatunk, akit a legjobb síelők közt tartanak számon, viaszalteregójának elkészítéséhez 500 precíz mérést végeztek a sportolón.

 

Ha végigjártuk a kiállítást szétnézhetünk Prater vidámparkjában is, ahol rengeteg színes programlehetőség áll rendelkezésre, ha időnk engedi, és nincsenek túl sokan előttünk, felszállhatunk Bécs világhíres Óriáskerekére, amely a főváros jelképe, békebeli korok szórakozási eszköze (fakultatív program).

MADAME TUSSAUDS PANOPTIKUM + PRATER PROGRAMUNK FELÉPÍTÉSE

 

Ellátogatunk a bécsi Práterben található Madame Tussauds panoptikumba, ahol 66 viaszfigurát tekinthetnek meg (többek között Arnold Schwarzenegger, Napóleon, Johnny Depp, Will Smith, Lady Gaga, Robert Pattinson, Madonna stb. hasonmásait).Ha végigjártuk a kiállítást szétnézhetünk Prater vidámparkjában is, ahol rengeteg színes programlehetőség áll rendelkezésre, ha időnk engedi, és nincsenek túl sokan előttünk, felszállhatunk Bécs világhíres Óriáskerekére, amely a főváros jelképe, békebeli korok szórakozási eszköze (fakultatív program). Önfeledten szórakozhatunk a vidámpark mintegy 250 attrakciója között. A bátrabbak kipróbálhatják a hullámvasutakat vagy akár a világ legmagasabb körhintáját is. (A program a játékokra szóló belépőjegyeket nem tartalmazza).

 

BELÉPŐJEGYEK ÁRAI

A belépőjegy árak külön fizetendőek!Madame Tussauds panoptikum
csoportos belépő: felnőtt, gyerek: 24 €/fő  (amennyiben a csoport létszáma eléri a 10 főt)

Práter (Óriáskerék) - fakultatív Felnőtt: 13,5 € Gyerek (3-14 éves): 6,5 €

 

Ezt követően buszos városnézésre indulunk  és megállunk UNO Citynél (az ENSZ Bécsi Irodája), majd a Ringnél amely többek között az Állami Operaháznak, Művészettörténeti és a Természettudományi múzeumnak is helyet ad.

 

Az utolsó állomás a Mária Terézia tér, ahonnan fakultatív gyalogos városnézés keretében megismerkedünk az osztrák főváros néhány titkával, újra felfedezzük a híres épületeket és barangolunk az ismerős utcákon, csodálva a karácsonyi fényeket.

Idegenvezetőnk érdekes információkkal teszi látogatásunkat még emlékezetesebbé.

 

Esti órákban indulunk vissza Magyarországra. Várható visszaérkezés a késő esti órákban.

 

A VÁROSI BELÉPŐ + VÁROSI (10 €/fő ) ÉS A MADAME TUSSAUDS BELÉPŐJEGY ÁRAKAT AZ IDEGENVEZETŐ FELSZÁLLÁSKOR SZEDI BE!

 


Figyelem! A belépőárak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak!
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Madame Tussauds Panoptikum + Práter
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed és szeretnél részt venni a Bécsi Adventi utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utat irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Részvételi díj
0x
0 Ft
0 Ft
Utasbiztosítás
0x
0 Ft
0 Ft
Kényelmi szolgáltatások
0x
0 Ft
0 Ft

Ülőhely kérésem

Amennyiben rendelkezel érvényes promóciós kóddal itt adhatod meg.

Végösszeg
0 Ft
Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft
Galéria
További ajánlatok