+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Advent Bécsben Advent Bécsben - Likőrmúzeum és gyárlátogatás - kóstolással

Advent Bécsben

Foglalható
Kevés hely
Elfogyott
FOGLALÁS

Ezt az adventi programunkat azoknak ajánljuk, akik valamilyen újdonságra vágynak a bécsi forgatagban. Ezért ellátogatunk az Alt Wiener Schnapsmuseum-ba, amely 1875 óta foglalkozik likőr- és schnapskészítéssel. A Pomberger és a Fischer család alapítja a gyárat, amely hamar a Monarchia egyik legjobb minőségű főzdéjévé növi ki magát. Mind a mai napig a Fischer család gondoskodik arról, hogy a látogatók és a bécsiek is kitűnő minőségű likőrhőz juthassanak, természetesen az eredeti recepteket is mindmáig használják.  

 

A látogatás során elmerülünk a Monarchia fénykorában, abban az időben, amikor a császári udvar egyik beszállítójaként, nagyszabású üzemet építettek ki itt. A túra bemutatja az 1902-es irodát, amelyet részben ma is használnak. Aztán végignézhetjük azon termeket, ahol eredetileg készült e nemes ital. Közben betekintést kapunk a Fischer család életének múltjába és jelenébe, végignézhetjük, hogy miként alakult a famlia 6 generációjának története, a császári kortól napjainkig.  

 

Végül az alkoholfőző helyiségek következnek, ahol betekintést kapunk a különböző schnapsok késztésének módjába, miközben megcsodálhatjuk az eredeti felszereléseket is. A tájékoztatás hasznos lehet, hiszen a látogatás záró momentuma és fénypontja maga a kóstolás, amely tényleg igen bőséges tud lenni, hiszen a Schanpsmuseum rengeteg fajtát készít a nedűből. (Azoknak, akik  esetleg nem ihatnak alkoholt, finom málnaszörppel kedveskednek a gyárban). 

 

LIKŐRMÚZEUM UTAZÁSUNK PROGRAMJA:

 

Kora reggeli indulás a kívánt felszállási helyről. 

Utazás és ismerkedés az elsuhanó tájjal, Ausztriával, Béccsel.Első állomásunk az Alt Wiener SchnapsMuseum, ahol a látogatás során lehetőség nyílik a bécsi schnaps- és likőrtörténelemmel, a gyárral ismerkedni és végül egy kóstoláson is részt vehetünk. A látogatás hossza kb. 1-1,5 óra. 


Autóbusszal haladunk tovább a város központjába, miközben ismerkedünk Bécs látnivalóival, gyönyörködünk a Wien folyó partján fekvő szecessziós házakban (az autóbusz útvonala a forgalmi helyzettől függően némileg módosulhat) és idegenvezetőnk ismerteti a további programot.Fakultatív (kb. másfél órás) városnéző séta idegenvezetőnkkel a belvárosban. Aki csatlakozik, Bécs újabb titkait ismerheti meg, és ötleteket nyerhet, hogy miként tegye teljessé a karácsonyi vásárlást és a kirándulást.Délután szabadidő az osztrák fővárosban, így lehetőség nyílik felkeresni a számtalan adventi vásár valamelyikét. Érdemes felkeresni a Városháza előtt található karácsonyi vásárt, keressünk valami retró ajándékot a szülőknek az Am Hof téren, gyűjtsünk bögrét a Karlsplatzon, igyunk egyet búcsúzóul Mária Terézia szobránál!Este indulás vissza Magyarországra.

 

 

A likőrmanufaktúra belépő ára (kóstolóval): 7 €/fő 


A VÁROSI BELÉPŐ + VÁROSI TRANSZFER FELÁRAT (5€/fő ) AZ IDEGENVEZETŐ A BUSZON SZEDI BE!

 


Figyelem! A belépőárak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak!
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Advent Bécsben - Likőrmúzeum és gyárlátogatás - kóstolással
Online foglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed és szeretnél részt venni a Bécsi Adventi utazáson, személyesen is lefoglalhatod az utat irodáinkban! Kérjük jelezzed irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánod lefoglalni az utazást!

Időpont, felszállási hely, utaslétszám
Program kiválasztása:
Felszállási hely:
Indulási időpont:
Utasok száma:
Árkalkuláció
Részvételi díj
0x
0 Ft
0 Ft
Utasbiztosítás
0x
0 Ft
0 Ft
Kényelmi szolgáltatások
0x
0 Ft
0 Ft

Ülőhely kérésem

Amennyiben rendelkezel érvényes promóciós kóddal itt adhatod meg.

Végösszeg
0 Ft
Foglalási adatok megadása
Megrendelő adatai
Név:
Cím:
Email:
Telefonszám:
Utasok adatai
Utasok neve:
Megjegyzés:
 
Fizetés
Fizetendő végösszeg:
0 Ft